içinde , ,

Blizzard, BlizzCon 2021 tarihlerini ve başlangıç ​​saatlerini onayladı

Blizzard, BlizzCon 2021 tarihlerini ve başlangıç ​​saatlerini onayladı 13


1 Şubat 2021 Blizzard, bu yılki çevrimiçi BlizzCon formatını bozdu.

BlizzCon 2020 iptal edildi, ancak Blizzard’ın daha önce duyurduğu gibi, etkinlik önümüzdeki yılın başlarında çevrimiçi bir formatta gerçekleşecek. BlizzCon Online – veya şirketin aramaya devam etmeyi planladığı BlizzConline – 19 ve 20 Şubat 2021’de gerçekleşecek ve Blizzard yeni etkinlik için bazı planlarını açıkladı.

1. Gün, 19 Şubat Cuma 14:00 PST / 17:00 EST / 22:00 GMT’de, çeşitli ekiplerin ne üzerinde çalıştığına ilişkin üst düzey bir genel bakış sunan bir açılış bölümü ile başlayacak. geçmiş yılların ana notları. Bu açılış bölümünün ardından, çeşitli oyunlara odaklanan altı ayrımlı kanala yayılmış “üç saatten fazla” akışımız olacak.

2. Gün, 20 Şubat Cumartesi günü saat 16:00 PST / 19:00 EST / gece yarısı GMT’de, çeşitli topluluk sergilerine – cosplay yarışmalarına ve benzerlerine odaklanan bir dizi akışla takip ediyor. Oyunlara odaklanırsanız, 1. Gün izlenecek gibi görünüyor. Blizzard diyor ki duyuru daha ayrıntılı bir etkinlik planının yakında sunulacağını.

Blizzard’ın daha önce de onayladığı gibi, BlizzCon Online ücretsiz olacaketkinlikteki tüm akışlara canlı ve isteğe bağlı erişim dahil. İçin ekstra ödeme yapabileceksiniz. Kutlama Koleksiyonu, dev bir oyun içi Blizzard şekerleri yığını. Ancak bu paket bugün kullanıma sunulurken, BlizzCon’un kendisine değil, Blizzard’ın 30. yıldönümüne bağlı.

Blizzard, her ikisinde de bir şeyler göreceğimizi doğruladı Diablo 4 ve Overwatch 2 bu, umarım nihayet uygun bir Diablo 4 çıkış tarihi veya Overwatch 2 çıkış tarihi.

Şimdilik, en büyüğü hakkında bilgilerinizi alabilirsiniz yaklaşan bilgisayar oyunları tam burada.



Kaynak

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yükleniyor…

0

Ne düşünüyorsunuz?

Japonya'dan Kovid-19 aşısına adil erişim hedefleyen COVAX'a 200 milyon dolar taahhüt 34

Japonya’dan Kovid-19 aşısına adil erişim hedefleyen COVAX’a 200 milyon dolar taahhüt

Yeni Honda Ridgeline Sport: Ridgeline'i Kaldırmak İyi Bir Fikir mi ??? 35

Yeni Honda Ridgeline Sport: Ridgeline’i Kaldırmak İyi Bir Fikir mi ???