içinde , ,

Fortnite 15.50 çıkış süresi – başka bir klasik silah mahzenden çıkarılıyor

Fortnite 15.50 çıkış süresi - başka bir klasik silah mahzenden çıkarılıyor 12


Bir diğeri Fortnite güncelleme çok yakında geliyor ve başka bir mahzende olmayan silah vaat ediyor. Bu sefer gerçekten pompalı tüfek olacak mı? Bilmiyorum ama sonra geçen sefer yanlış yapmak, şimdi tahmin etmekten korkuyorum. (Ama hey, o görüntü yuvasına en üste bir şey koymam gerekiyor.) Her iki durumda da, Fortnite 15.50 çıkış zamanı, başka bir klasik silahı tekrar rotasyona sokmak için el topunu atlayacak.

15.50 güncellemesi için kesinti süresi 2 Mart’ta 01:00 PST / 4:00 AM EST / 09:00 GMT’de başlayacak. Sezon ortası güncellemeleri için kesinti süresi genellikle çok uzun sürmez, bu nedenle herhangi bir sorunu beklerken, sunucuların yeni yama ile geri gelmesini uzun süre beklemek zorunda kalmazsınız. Yama önizlemesinde belirtilen sınırlı içeriğe bakılırsa, muhtemelen güncellemenin de büyük olmasını beklememelisiniz.

Epic, Twitter’da “El topu kasaya geri dönerken başka bir eşya geri dönüyor” diyor. Bunun yanı sıra, “Yaratıcı ve yerelleştirilmiş Öne Çıkan Yaratıcı Merkez desteğinde yeni bir Ada boyutu” da alıyoruz! Bu fazla değil, ama hey, en azından bugünlerde bazı erken yama notları alıyoruz.

Fortnite Sezon 5 bu ayın sonunda kapanacak, bu nedenle Sezon 6’nın tohumlarının da yakında filizlenmeye başlamasını bekleyin.

Ödeme kristal ağaçları nerede bulabilirim veya Fortnite’da Surface Hub’larını nerede bulabilirim Mevcut zorlukları gidermede biraz yardım için veya daha fazlasını kontrol edin battle royale oyunları yeni bir şeye girmeniz gerekirse bu bağlantıda.





Kaynak

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yükleniyor…

0

Ne düşünüyorsunuz?

Apk Nedir, Ne İşe Yarar? Apk Dosyaları Nasıl Açılır? - Teknoloji Haberleri 33

Apk Nedir, Ne İşe Yarar? Apk Dosyaları Nasıl Açılır? – Teknoloji Haberleri