içinde , ,

Medvedev vs Djokovic canlı yayını: Avustralya Açık 2021 finalini her yerde nasıl izleyebilirim?

Medvedev vs Djokovic canlı yayını: Avustralya Açık 2021 finalini her yerde nasıl izleyebilirim? 13


Bu, Daniil Medvedev’in bir sonraki seviyeye çıktığı an mı? 25 yaşındaki oyuncu, ATP Finallerini ve ATP Kupasını kazandı ve artık yolculuğuna bir ilk grand slam ekleyebilir. Ancak önünde duran birinci seri, dünyanın 1 numarası ve Avustralya Açık şampiyonu Novak Djokovic’i savunuyor. Ustaya karşı genç sahtekar, bu yüzden Avustralya Açık finalini çevrimiçi olarak nasıl izleyeceğinizi ve bugün nerede olursanız olun Novak Djokovic vs Daniil Medvedev canlı yayınını nasıl alacağınızı açıklarken okumaya devam edin.

Avustralya Açık final canlı yayını: Djokovic – Medvedev

Tarih: 21 Şubat Pazar

Zaman: 7.30pm AEDT / 8.30am GMT / 3.30am ET / 12.30am PT

Yer: Melbourne Park, Melbourne

ÜCRETSİZ canlı yayın: 9Şimdi (Avustralya)

Her yerde izleyin: ExpressVPN’i% 100 risksiz deneyin

Medvedev 20 maçlık galibiyet serisinde, Stefanos Tsitsipas yarı finaldeki son kurbanı oldu. Ateşli Rus, Yunanlıları durdurmak için sadece üç sete ihtiyaç duydu – Melbourne’daki beşinci ardışık zaferi.



Kaynak

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yükleniyor…

0

Ne düşünüyorsunuz?

Bir Amazon Echo 4th Gen satın alın ve bir çift Philips Hue ampulü ücretsiz edinin 40

Bir Amazon Echo 4th Gen satın alın ve bir çift Philips Hue ampulü ücretsiz edinin

✅ Tam Ölçüsü Kolay Ağlayan Pasta 💯Evdeki Malzemelerle Enfes Bir Pasta Tarifi 👉🏻Seval Mutfakta 41

✅ Tam Ölçüsü Kolay Ağlayan Pasta 💯Evdeki Malzemelerle Enfes Bir Pasta Tarifi 👉🏻Seval Mutfakta